0571-280747 folie@pimp-je.nl

Keukenwrap met ‘F5 Dark Oak

Keuken voorzien van ‘F5 Dark Oak‘ interieurfolie. Van een lichte keuken naar een mooie houtlook uitstraling. Ook de achterwand boven het schapje en naast de afzuigkap voorzien met interieurfolie. De plinten zijn uitgevoerd in zwart voor een mooie en solide basis.

Gebruikte interieurfolie

Muren in woonkamer en keuken  met leerstructuur ‘NE41 + NE40

Aantal wanden in de woonkamer voorzien van ‘NE 40‘ leerlook interieurfolie, de muur in de keuken is voorzien van ‘NE41’ leerlookfolie. Beide wanden krijgen hiermee een unieke en niet alledaagse uitstraling. 

Gebruikte interieurfolie

Kastenwand paneeldeuren met ‘K1 Mat Black Velvetgrain

Kastenwand deurpanelen voorzien van ‘K1 Mat Black Velvetgrain’ interieurfolie. Van een glimmende wand met spiegelstroken naar een volle donkere look.

Gebruikte interieurfolie

Aanrechtblad met ‘Slate Concrete’

Pimp-Je aanrechtblad

Aanrechtblad en achterpaneel voorzien van ‘Slate Concrete’ interieurfolie. Van een donkere klassieke uitstraling naar een eigentijdse en robuuste donkere look.

Gebruikte interieurfolie

Keuken met ‘Unikleur’, ‘BetonLook’ en ‘Full Colour fotopanelen’

Pimp-Je  Keukenrestyle

Bestaande keuken voorzien van ‘Unikleur’ voor de deuren, lades, corpus en plinten. Voor de ombouw aan de boven en zijkant is gebruik gemaakt van ‘Donkere Betonlook’. De (tegel) achterwand is voorzien van Full Colour fotopanelen.

Kastenwand panelen met ‘Unikleur’

Pimp-je kastenwand

Kastenwand panelen voorzien van een mat zwarte folie.

Gebruikte interieurfolie

Keuken met ‘Beton’- en ‘Marmer’interieurfolie

Pimp-je_Keuken

Bestaande keuken voorzien van ‘Betonlook’ voor de deuren, lades, corpus en plinten. Voor het aanrecht is gebruik gemaakt van ‘Marmerlook’.

Van een donkere klassieke keuken naar een eigentijdse strakke uitstraling.

Kast voorzien van Matzwarte en Dustedglass folie

Deze witte kast, die nog prima bevalt, voorzien van een nieuwe en eigentijdse look!

Zowel de buiten- als binnkant voorzien van mat zwarte folie. De ruitjes zijn aan de binnenkant geplakt met Dustedglass folie.

Gebruikte interieurfolie
Kast
K1 Mat Black Velvetgrain

K1 Mat Black Velvetgrain

Tegels van hout(?)

Een warmere uitstraling in een sanitairruimte of tegels in de keuken? Eenvoudig uit te voeren door een aantal tegels te voorzien van bijv. een houtinterieurfolie. In deze ruimte zijn de hele tegels gebruikt. Het is ook mogelijk om de folie in een bepaalde vorm te snijden om zo een nog meer persoonlijkere uitstraling te krijgen.

Gebruikte interieurfolie
Tegels
F5 Dark Oak Structured

F5 Dark Oak Structured

Lift (kleur) upgrade

Twee liften voorzien van een effen kleur interieurfolie. Zowel de wanden als het plafond zijn voorzien van dezelfde kleur folie. Dit is uitgevoerd in opdracht van een bouwbedrijf die een grote renovatieopdracht had in dit gebouw. Een mooie upgrade qua uitstraling. 

Gebruikte interieurfolie
Wanden en plafond
K7 Cream Grey

K7 Cream Grey

Camper-/caravantafel

Voor een caravanbedrijf plakken we regelmatig tafels om met interieurfolie. De tafels zelf zijn nog in goede staat, alleen het blad is dan beschadigd na jaren intensief gebruik. Een geheel nieuwe tafelblad hiervoor aanschaffen is dan niet nodig. Omplakken maakt de tafel weer als nieuw! 

Gebruikte interieurfolie
tafelblad
B1 Light Wenge

B1 Light Wenge

Pimp-je_rollen_folie

Pimp-je is een onderdeel van Brein Reclame, de Reclamemakers uit Twello!